2009/07/14

این سوغاتی



این عکس را از وبلاک یوخا برداشته ام.


مدت کوتاهی است که با انارخاتون آشنا شده ام. انار خاتون زنی مهربان و متواضع و خوش صحبت است. درمیان سوغاتی هائی که از ایران برایم آورده ، کلوچه اهری عجیب چشمک می زند. کلوچه زنجبیلی و شیرین و خوشمزه ای که در دفتر خاطرات زندگی مان جائی خوشمزه همچون طعم مطبوعش باز کرده است. یاد آور دورانی است که فرصتی برای خوردن صبحانه یا ناهار نبود و این غذا به تنهائی ناشتا و ناهارمان می شد و سر سفره درست مثل روزی که به دستم رسید ، چشمک می زد. در آن وانفسای قند و چای کوپنی که مشهدی علی سرایدار همراه چای کمرنگ اما داغ خود درست دو دانه می فروخت ، عجب لذتی داشت این کلوچه لامصب. یاد آن روزها به خیر که همین کلوچه محبوب سفره های نذر و نیاز بود.

چندی پیش به یکی از آشنایان سفارش کردم که طریقه پخت کلوچه اهری را برایم بنویسد و یادم بدهد با شوخی برایم نوشت اگر بنویسم که تو ویلاک می نویسی و همه یاد می گیرند و می پزند و دکانمان تخته می شود. شاید چنچنه روش پخت این شیرینی خوشمزه را بنویسد و یاد بگیریم.


8 comments:

sahar said...

می خواید من از تبریز برای شما اهری بفرستم ؟

و واقعا هم چقدر می چسبه

شهربانو said...

سحر جان
ممنونم از محبت شما
کامتان به شیرینی شهد و عسل.

Anonymous said...

سلام
د ِ نشد دیگه . اهری از تبریز برایتان بفرستند و ما در شهر اهر باشیم
این (برایمان گران میآید اینطوری خب) . زیره را از کرمان میبرند و اهری را از اهر ! ایمیلن آدرستان را بفرمائید حقیر اهری ، اهری از اهر برایتان ارسال دارند

با مهر : اهری

محمد درویش said...

با امید سبزتان همراه هستم بانو ...

افرا و پاییز said...

عزیز شهربانو... بو همان زنجفیل چوچه سی دی؟

sina said...

man makuda oluram, tabrizda okulda okhuyorum, yoluz makuya tushsa de mana man tabrizdan alip jatiraram.
ay bi gaya najozaldir, sizin eviz gayanin yanindadydir?

Anonymous said...

ترا خدا دستور پخت اش را بنویسید

این ماه رمضونی چشمم به عکس اهری ها افتاد و ضعف کردم.
چقدر من عاشق اهری هستم.
یا حداقل سایتی که بشه از اونجا دستور پخت اش را گرفت رو بنویسید. دست تان درد نکند و شیرین کام باشید.

Anonymous said...

آقا ترو خدا اینقدر دل ضعفه بهمون ندین. یه دستور پخت رامون بذارین ارسال خود اهری پیشکش . اینهکه تعارفم ولش کنید یکی از همون افراد خیری که می خواد خود اهری رو به ایمیل بفرسته دستور پختش رو همینجا بزاره و یه صوابی ببره. من کهاز بس به عکسشون نیگا کردم چشام چپ شد.
قربون هر کی که اینکارو بکنه
اهری دوست