2009/11/10

خاگینه - قایقاناخ

آن قدیمها زندگی مردم حال و هوائی دیگر داشت. مردم نسبت به همدیگر مهربانتر و صمیمی تر بودند. پدرها صبح زود بیدار شده و بعد از خوردن چای شیرین با نان و پنیر سر کار می رفتند و مادرها آبگوشت را بار می گذاشتند و به کارهای دیگر خانه می رسیدند.

متن کامل

من گلمیشم سنه قوناق در یوتیوب

*
چند وقتی است که در تبریز داخل گوشت کوفته تبریزی سینه مرغ نیز اضافه می کنند. من تا به حال امتحان نکرده ام اما می گویند خوشمزه می شود.

6 comments:

نفیسه said...

خاگینه ما کجا و او ن پن کیکا کجا؟
دارم آهنگ داریوش رو می کنم و گریه میکنم برای برادری که به زیر خاک رفت و تمام زندگی مرا هم با خود برد..غربت درد آدمو بیشتر می کنه

nafiseh said...

shahrbano khanom, az sobhe daram on ahange torki poste ghabliro gosh midam va shak mirizam, chizi nemifahmam, ama midoanm rajebe baradaresh sohbat mikone. age tonestin tarjomash konin baram, alii mishe

nafiseh said...

shahrbano khanom, az sobhe daram on ahange torki poste ghabliro gosh midam va shak mirizam, chizi nemifahmam, ama midoanm rajebe baradaresh sohbat mikone. age tonestin tarjomash konin baram, alii mishe

افرا و پاییز said...

آخ جون...قیقاناخ...از الان بگم که من قیقاناخ پز ماهری هستم....!!!ا

افرا و پاییز said...

آخ جون...قیقاناخ...از الان بگم که من قیقاناخ پز ماهری هستم....!!!ا

زن said...

مامان منم تبریزیه و هنوز هم اکثر مواقعی که مهمون داریم خاگینه درست میکنه... دقیقا هم به همین روشی که شما گفتین.. زمانی که هم عروس داریم و صبحانه باید براش ببریم خاگینه جزو اصلی ترین غذای صبحانه است