آن قدیمها زندگی مردم حال و هوائی دیگر داشت. مردم نسبت به همدیگر مهربانتر و صمیمی تر بودند. پدرها صبح زود بیدار شده و بعد از خوردن چای شیرین با نان و پنیر سر کار می رفتند و مادرها آبگوشت را بار می گذاشتند و به کارهای دیگر خانه می رسیدند.
*
چند وقتی است که در تبریز داخل گوشت کوفته تبریزی سینه مرغ نیز اضافه می کنند. من تا به حال امتحان نکرده ام اما می گویند خوشمزه می شود.
6 comments:
خاگینه ما کجا و او ن پن کیکا کجا؟
دارم آهنگ داریوش رو می کنم و گریه میکنم برای برادری که به زیر خاک رفت و تمام زندگی مرا هم با خود برد..غربت درد آدمو بیشتر می کنه
shahrbano khanom, az sobhe daram on ahange torki poste ghabliro gosh midam va shak mirizam, chizi nemifahmam, ama midoanm rajebe baradaresh sohbat mikone. age tonestin tarjomash konin baram, alii mishe
shahrbano khanom, az sobhe daram on ahange torki poste ghabliro gosh midam va shak mirizam, chizi nemifahmam, ama midoanm rajebe baradaresh sohbat mikone. age tonestin tarjomash konin baram, alii mishe
آخ جون...قیقاناخ...از الان بگم که من قیقاناخ پز ماهری هستم....!!!ا
آخ جون...قیقاناخ...از الان بگم که من قیقاناخ پز ماهری هستم....!!!ا
مامان منم تبریزیه و هنوز هم اکثر مواقعی که مهمون داریم خاگینه درست میکنه... دقیقا هم به همین روشی که شما گفتین.. زمانی که هم عروس داریم و صبحانه باید براش ببریم خاگینه جزو اصلی ترین غذای صبحانه است
Post a Comment