وقتی میهمان دعوت می کنی ، سعی می کنی که برایش بهترین ها را تدارک ببینی. پیش غذا و غذای اصلی و دسر بعد از غذا و میوه و شربت و شیرینی و الی آخر. برای هر مهمان از هر میوه ای یکی داخل ظرف میوه می چینی و به این هم بسنده نمی کنی و چند دانه ای هم اضافه می کنی که بلکه یکی شان دو تا سیب خورد. در بین سخنان و بگو و بخند هم اصرار می کنی که مهمان جان تو رو خدا از این هم بخور ، از اون هم بخور.
3 comments:
شهربانو جان
سلام کدبانويي هستي ها...
براي مرباي کيوي با شيره نجوشاني هم مربا ميشود
تو مالزی که موز رو با پودری مخصوص تو مایه های پودر کنتاکی سرخ می کنن می خورن.......کلی چربه....دلم مرباتونو خواست
با سلام
شوهر سابقت ادعا میکرد که زنم بجز برنج و چند تکه گوشت و سیب زمینی بی مزه بعنوان خورشت چیزی از آشپزی نمی داند حال بیاید و ببیند دیگران چه استفاده هائی از آشپزی این خانم می برند من که از شما خیلی یاد گرفتم
یک دوست
Post a Comment